بهترین دارو و پماد برای فیستول مقعد

ساخت وبلاگ

افراد مبتلا به بیماری های مقعدی و از جمله مبتلا به فیستول، در اولین مرحله از پیدایش علائمی چون سوزش، خارش، التهاب و درد، اقدام به استفاده از دارو برای فیستول مقعدی می کنند. پماد فیستول مقعدی، دارو یا محلول های ضد التهاب و عفونت از اصلی ترین داروهای درمان این عارضه به شمار می روند. البته که باید دانست دارو و آنتی بیوتیک های درمان فیستول تنها موجب کاهش التهاب و عفونت ناحیه شده و قابلیت درمان صد در صد زائده را ندارند.

 

بهترین داروی فیستول مقعدی چیست؟

فیستول مقعد یک بیماری عفونی می باشد که در اثر بروز یک بافت عفونی میان دو ماهیچه و بافت بدن به وجود می آید.
درمان فیستول مقعدی با دارو یکی از ابتدایی ترین روشهای کاهش علائم و نشانه های فیستول مقعد می باشد که افراد در اولین مرحله از پیدایش بیماری از آن استفاده میکنند. به طور کلی نمیتوان گفت استفاده از دارو یک روش قطعی و اثر بخش برای درمان فیستول مقعد است؛ اما می توان آن را به عنوان یک روش کاهش علائم به صورت موقت دانست.
انواع پماد فیستول مقعدی، قرص های انتی بیوتیک و یا کاهش دهنده های علائمی چون بی حسی موضعی و موقتی می توانند از دسته داروهای فیستول مقعد به شمار روند که در ادامه آنها را برای شما بازگو خواهیم نمود.

آنتی بیوتیک

بهترین انتی بیوتیک برای فیستول مقعدی یا پماد برای درمان آبسه مقعدی آن دسته از داروهایی هستند که در اولین مرحله از پیدایش هرگونه عفونت تجویز می گردند. آنتی بیوتیک ها می توانند به صورت پماد فیستول مقعدی، قرص، یا حتی شربت باشد. البته این نکته را در نظر داشته باشید استفاده از آنتی بیوتیک زمانی موثر است که عفونت چندان زیاد نبوده و با دارو قابل کنترل باشد. یکی از بهترین انتی بیوتیک برای فیستول مقعدی آزیترومایسین می باشد.

مسکن کاهش علائم

مسکن ها نیز از دسته مواردی هستند که افراد برای درمان دارویی فیستول مقعدی از آنها استفاده میکنند. ژلوفن، استامینوفن، ایبوپروفن و… تمامی مسکنها به صورت موقتی علائمی چون درد و سوزش را کاهش می دهد. از بین رفتن این علائم به صورت موقتی بوده و نقش درمان فیستول مقعدی با دارو را ایفا نمی کند.

لیدوکائین

لیدوکائین دارویی با خاصیت بی حس کنندگی موقت و موضعی می باشد که به صورت پماد، ژل، محلول و حتی کرم می باشد. این دارو با خاصیت مسدود کنندگی کانال عصبی که دارد به طور موقت علائمی چون درد، سوزش و خارش بیمار را کاهش داده و به اصطلاح پوست را بی حس می کند.
بیماران مبتلا به فیستول مقعد می بایست این نکته را در نظر داشته باشند که لیدوکائین تنها موجب بی حس شدن (آن هم به طور موقت) درناحیه شده تاثیری در کاهش عفونت یا التهاب ناحیه ندارد.

آیا می شود فیستول را عمل نکرد؟

بله! درمان فیستول مقعد تنها با داروی فیستول مقعدی، روشهای سنتی و روشهای خانگی فیستول مقعد یا حتی جراحی با استفاده از تیغ امکان پذیر نبوده و بیمار میتواند با کمترین عوارض عارضه را از بین ببرد. چطور؟
لیزر یک شیوه نوین و موثر برای درمان قطعی فیستول مقعدی بدون جراحی و از بین بردن انواع بیماری های مقعدی و می باشد. لیزر فیستول با استفاده از اشعه و بدون دخالت تیغ جراحی بوده و در کمترین زمان و دوران نقاهت انواع توده فیستول با هر میزان و درجه از حاد بودن بیماری را درمان می کند.

بیشتر بخوانید

کلینیک نشیمنگاه...
ما را در سایت کلینیک نشیمنگاه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : nmoein nmoein بازدید : 120 تاريخ : ساعت: